Lezárjuk az évet

2011.01.02. 12:29

Szevasztok!

Elérkezett 2010 vége, 2011 eleje. Valami új kezdődik mindenki számára. Ezúton kívánok mindenkinek Boldog, sikerekben gazdag új évet, remélem mindenki számára ez az év nagyszerű lesz!

Sokminden történt ebben az évben, és sokmindent tanultam is ebből az évből. Megfordultam a GVS-nél, volt saját blogom, és jelenleg a GameCsászárnál dolgozom. Változott a blogom kinézete, új rovat jöttek mentek, videók is voltak (bár sajna nem akkora számban, amekkorában szerettem volna..) teszteket írtam stb. Viszont ezeket sem akkora számban mint amekkorában szerettem volna. Éppen ezért mostmár hivatalosan is csak "hobbi" blog címszó alatt fog futni. Nem lesznek megkötések, és betartatlan ígéretek. Csak azokat a dolgokat teszem bele a blogba, amit én jónak látom, és akkor amikor jónak látom. Nem szeretnék veszekedéseket, sem viszályokat. Annak az időszaknak vége van. Mindenki fogadja el magában, ez így lesz megvalósítva.

De! Persze ettől függetlenül a blog nem áll meg. Újabb rovatok jönnek 2011-ben, és a régiek is természetesen megmaradnak. Lesznek kritikák, tesztek, FailOK és Zenei rovat is. Bevezetésre kerül a Mobil játékok rovat, amely még egyenlőre kérdéses, hogy videóban, vagy tesztben fog megvalósulni, valószínűleg a teszt lesz a befutó. A Zenei rovat is bemutatásra került, itt is az általam legjobban kedvelt zenékről lesz szó, továbbá lesznek Szómenések is, melyben véleményeimet fogom kifejteni adott dolgokról.

Újévi fogadalmat még nem tettem, és nem is fogok. Mindössze ígéreteket tudok biztosítani, amik vagy beválnak vagy nem.

  • Szeretnék minimum 15 kritikát teljesíteni, és legalább ugyanennyi tesztet összehozni

Ez persze csak egy szám, amely nem biztosan lesz meg. Minden erőmmel azon fogok dolgozni, hogy nektek a legjobb minőséget, illetve játékokat hozzam el nektek, hogy ezúton is sok elfeledett, vagy nem túl ismert játékkal megismerkedhettek, kipróbálhatjátok. Célom lesz új játékokról is szót ejteni, hogy nektek a vásárlásban minden erőmmel segítsek. Remélem mondandóm nagy százalékban hasznos lesz nektek.

Viszont szeretném kettéválasztani a Gamecsászárt, illetve a blogomat. Természetesen ugyanúgy kikerülnek a kritikák ide is, viszont késöbb, mint ott. Ezen kívül nem szándékszom a Gamecsászár köreibe bevinni egyik rovatomat sem, csakis a kritikákra, illetve a tesztekre fogok ott koncentrálni, a saját blogom pedig az általam érdekelt témákról fog szólni.

Végül pedig szeretném megköszönni pár embernek azt, hogy esetleg segítettek kommentjeikkel, vagy egyéb más területen is. Köszönetet mondok nekik:

Luckey, Millenotti, TJ, PJ, Theo, Arsenalforever, vetran33, Voodoo, MosQuito és Sanyaa (Ha valakit kihagytam, azonnal szóljon!)

Most pedig hivatalosan is elindul a Deyan 2. évada, és remélem videókban, és írásokban lesz gazdag!

Hamarosan jelentkezem!

DeyaN

A bejegyzés trackback címe:

https://deyan.blog.hu/api/trackback/id/tr242553935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2011.01.10. 17:11:14

Kicsit cikenek érzem hogy most kommentelek de jobb később mint soha
Örülök hogy te is jelentkeztél a nyereményjátékra és ez által nem csak egy videóst hanem egy segítőkész társat is kapott a blog.
Megtisztel hogy megelítettél és én is köszönöm.
TJ
süti beállítások módosítása