Mi van veled DeyaN?

2010.10.22. 22:20

Azt hiszem, életem legnagyobb inaktív-időszakát élem éppen, ennek sok oka van, de haladjunk sorjában.

3. Legnagyobb probléma az egerem. Jelenleg egy golyós egérrel küszködöm, és nagyjából el kell felejtenem a gépen lévő játékok 3\4-ét, mivel az mind FPS. Így ez gátolja munkám.

2. Legnagyobb probléma az időhiány. Tudjátok, hogy kollégiumban vagyok, éppen ezért csak hétvégén tudok aktív lenni, viszont videó készítést csak péntek este illetve szombat reggel, és este tudom végrehajtani, így ez is gátol, bár a sok ötlet miatt ez nem is lenne zavaró de..

..Az 1. Legnagyobb probléma, hogy jelenleg nincs működésképes mikrofonom. A beszerzésről annyit, hogy jövőhéten kapom a fizetésem, így abból mindenképpen be fogok ruházni egy működőképesre.

Magyarán szólva ezek ellenem szólnak, és így nem tudok egyenlőre videót kirakni de..

..Ennek előnye is van. Konkrétan ezernyi és ezernyi ötlet ment a fejembe, ezernyi terv, új műfajok a történetemben. Így ha minden jól halad 2 hetente szeretnék 1 videót kirakni. 4 hetetne az egyik, 2 hetente a másik fajtából. De ezt majd meglátjátok.

Ezenkívül szeretném ha véleményeteket kifejtenétek itt. Két kérdésem lenne hozzátok:

1. Szeretnétek-e kérdez-felelek videót, hogy kitöltsük a videók közti időt válaszvideókkal,

2. Szeretnétek-e (Vagy lenne olyan) aki elolvasná a tesztjeimet?

Erre szeretnék választ keresni, lehetőleg indokkal. Csak kommentben lehet szavazni. A szavazás november 1-ig tart, várom a szavazatokat, illetve rovatötleteket is! :)

Hamarosan visszatérek!

DeyaN

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deyan.blog.hu/api/trackback/id/tr882391966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veterán33 2010.10.28. 14:02:05

Nyugodtan lehet teszt legalább lesz mit olvasni.
süti beállítások módosítása